Matematik

Potensfunktioner

13. juni 2012 af 112123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle!

Jeg har brug for hjælp til følgende spørgsmål:

Gør rede for potensfunktionens forskrift y=b· x^a, betydningen af a og b for dens graf og dens egenskaber.

Jeg har prøvet i lang tid nu og er ikke sikker på mit svar.. er det det samme som en eksponentielfunktion?

Håber i kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2012 af Singlefyren (Slettet)

Nej det er ikke samme som eksp. funktion.

konstanten a bestemmer stigningshastigheden.

prøv at indsætte x=0 og x=1...

Grafen går altid gennem (0, 0) og (1, b)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. juni 2012 af Thrane (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.