Matematik
integralregning
02. september 2005 af
patrizia (Slettet)
håber på hjælp til følgende opgave:
funktionerne f og g er for x>0 bestemt ved
g(x) = x - 1/x +2Lnx og f(x)= ((x+1)/x)^2
vis at g er stamfunktion til f
Er der ikke en , som vil prøve at differentiere den for mig.. jeg kan nemlig ik få den til at passe. (jeg differentierer g(x)
Tak
funktionerne f og g er for x>0 bestemt ved
g(x) = x - 1/x +2Lnx og f(x)= ((x+1)/x)^2
vis at g er stamfunktion til f
Er der ikke en , som vil prøve at differentiere den for mig.. jeg kan nemlig ik få den til at passe. (jeg differentierer g(x)
Tak
Svar #1
02. september 2005 af gah (Slettet)
jeg får g'(x) = 1 + 1/(x^2) + 2/x
og hvis du sætter på fælles brøk får du f(x)
og hvis du sætter på fælles brøk får du f(x)
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
