Matematik

Finde x-værdi 5x+8=22+x

17. juni 2012 af Kurochan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har prøvet at løse ligningen 5x+8=22+x i snart en halv time nu, ligemeget hvad jeg gør giver det bare ingen mening! Nogen der kan hjælpe mig med den her? Kunne sagtens lave de andre ligninger i min opgave så forstår ikke hvorfor den her skulle være så svær... men jeg sidder fast ved den..

Tak på forhånd
-Kuro-chan


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2012 af nielsenHTX

 A-niveau???

5x+8=22+x ⇔ trækker x fra på begge sider og trækker 8 fra på begge sider.

4x=14 ⇔   divider med 4

x=14/4=7/2


Svar #2
17. juni 2012 af Kurochan (Slettet)

Tak... A-niveau? Vent hvad? Uups klikkede på den forkerte sorry xD

Tak :)


Skriv et svar til: Finde x-værdi 5x+8=22+x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.