Dansk

Danske ord (betydning)

17. juni 2012 af Marianne271 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej "studies"

Er der nogle der kan hjælpe mig med, at forklarer hvad disse ord betyder??? Jeg forstår ikke orderne helt rigtigt :'(

- Scenisk

- Impressionistisk

- Kronologisk

- Refleksioner

- Tematiserer

Tak på forhånd!!! :)


Svar #1
17. juni 2012 af Marianne271 (Slettet)

Og hvad betyder vha. ??


Svar #2
17. juni 2012 af Marianne271 (Slettet)

*individualistisk og egoistisk*


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2012 af DuenJones (Slettet)

Kronologisk = er når noget står i rækkefælge

Egoistisk     = Når man er egoistisk tænker man kun på sig selv.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2012 af unefillee (Slettet)

Måske kunne denne hjemmeside være til nytte;

ordnet.dk/ddo

 

God fornøjelse ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. juni 2012 af ajdarus (Slettet)

Scenisk = Har oftest noget med teater at gøre

Impressionistisk = hvor kunstnerne søger at gengive umiddelbare sanseindtryk

Kronologisk = Det er en naturlig tidsmæssig rækkefølge

Reflekisoner = Dette begreb har flere forskellige betydninger, men i din sammenhæng tror jeg bare at det er et andet ord for  overvejelse!

Tematisere = Det er noget man sætter noget under et tema...eller når man gør noget til tema

Vha. = Dette er blot en forkotelse af; ved hjælp af...

Individualistisk = Det kan defineres på flere måder..blandt andet kan det betegne et mennesket som har sine egne meninger og ikke efterligner andre!

Egoistisk = Dette er en person som kun tænker på sig selv og ikke tager hensyn til andre.

 


Svar #6
17. juni 2012 af Marianne271 (Slettet)

TUSIND TAK! :)


Skriv et svar til: Danske ord (betydning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.