Matematik
Differensregel?
Hej alle!
Har skulle udlede differensreglen men er ikke sikker på om den er løst korrekt, så ville lige høre om der evt. er nogle flinke mennesker der gider os se om det er korrekt, og kan forklare mig hvad der bliver af det sidste "+"
Svar #1
17. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)
Her har man
a∫b (f(x) - g(x)) dx = [F(x) - G(x)]ba
= (F(b) - G(b)) - (F(a) - G(a)) (nu hæver vi en minusparentes)
= F(b) - G(b) - F(a) + G(a) (vi omordner leddene)
= F(b) - F(a) - G(b) + G(a) (og så sætter vi en minusparentes)
= F(b) - F(a) - (G(b) - G(a))
= [ F(x) ]ba - [ G(x) ]ba
Skriv et svar til: Differensregel?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
