Studiebolig

Istandsat lejlighed tæt på DTU og centrum af Lyngby

26. juni 2012 af Steward (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Bolig
Lejligheden er en rummelig 2-værelses på 56 kvm. med en god værelsesfordeling. Boligens indretning byder på; entre m. plads til opbevaring, lyst køkken, badeværelse m. vindue opdelt til bruseniche af glasdøre, stor meget lys stue og et rummeligt soveværelse.

Lejligheden fremstår i meget pæn stand med plankegulve, lyse filtede vægge og nye vinduer. Der er i boligen et dejligt lysindfald og den fremstår altid lys og venlig. Fra stuen er der udsigt til grønne fællesarealer, der bl.a. byder på borde, bænke, mindre legeområde og store grønne opholdsarealer.

Til lejligheden er der et privat kælderrum på ca. 7 m2.

Lejligheden er ideel til singler eller par. Den er i særlig grad en god begynderlejlighed eller studielejlighed.  Da lejligheden har den ideelle placering mellem DTU campus og Lyngby centrum er den i særlig fordelagtig for DTU-studerende.

Område
Ejedommen er centralt beliggende ved store grønne naturområder, tæt på DTU og Lyngby centrum samt har gode kollektive trafikforbindelser.

Ejendom og andelsboligforening
Ejedommen har nyrenoverede opgange, dørtelefon, fælles vaskeri med nye maskiner, nye fyr, nyt tag, cykelkælder samt mulighed for leje af garage. Ejendommen er beliggende på Sorgenfrigårdsvej, postnummer 2800.

Foreningen er veldrevet og har en sund økonomi. Andelsboligforeningen renoverer løbende ejendommen samt har flere positive tiltag for ejendommen i fremtiden. Der er i foreningen et godt nabo- og gårdmiljø.

 

Andelspris: 495.000 kr

Boligafgift: 3875 kr

Månedlige ydelser: 630 kr

 

Kontakt: Stefan Didrichsen; [email protected] , tlf. 26133096

For billeder tjek http://www.dba.dk/lyngby-2-vaerandelslejlighed/id-83680176/

 

Har du spørgsmål eller er du interesseret så skriv eller ring endelig til mig. 

 

Mvh. Stefan Didrichsen

 


Skriv et svar til: Istandsat lejlighed tæt på DTU og centrum af Lyngby

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.