Tysk

Nur zwei Sätze.

30. juni 2012 af 123434 (Slettet)

Er lidt usikker på, om de er korrekte.

Sie kennen uns nicht.

De kender ikke hinanden.

 

Ich habe meinen Mann seit 2009 verheirat.

Jeg har været gift med min mand siden 2009.

 

Tausend Dank im voraus.


Brugbart svar (3)

Svar #1
30. juni 2012 af Lucem (Slettet)

Begge sætninger ser fine ud!


Svar #2
30. juni 2012 af 123434 (Slettet)

Danke, süβe Lucem.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. juni 2012 af Lucem (Slettet)

Ich bin nicht süss sondern nett! 


Brugbart svar (2)

Svar #4
01. juli 2012 af Tyskfødt (Slettet)

Sie kennen uns nicht( = De kender os ikke )  

De kender ikke hinanden.   Sie kennen sich nicht

Nogle eksempler på  "hinanden"

1. person  "uns" = Wir sehen uns (hinanden) jeden Tag.

2. person "euch" = Habt ihr euch (hinanden) geküsst?

3. person "sich"    = Sie hassen (hinanden) sich.

 

Ich habe meinen Mann seit 2009 verheirat.

Jeg har været gift med min mand siden 2009   Ich bin mit meinem Mann seit 2009 verheiratet 
 


Svar #5
01. juli 2012 af 123434 (Slettet)

4# Danke schön. Du bist nett wie Lucem.


Skriv et svar til: Nur zwei Sätze.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.