Studievejledning

SU ansøgning

30. juli 2012 af ibroken1992 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg ville bare lige høre om der er nogen der ved, hvor ens SU ansøgning rent faktisk bliver behandlet? På minSU siger den at de behandler min ansøgning manuelt og det kan derfor tage lidt længere tid end de sædvanlige 2-3 uger. Det fik mig til at undre mig over, om det skyldes at SU medarbejderen på mit uddannelsessted er på ferie..?

Den ekstra behandlingstid er ikke problemet hos mig, men blot en fejl i deres system om min aktuelle alder. Jeg er 20 år og blev bedt om at udfylde ansøgningen for udeboende sats for 18-19 årige her for to uger siden, da jeg ansøgte online. Har snakket med SU styrelsen og de henviser mig konstant til SU medarbejderen på mit uddannelsessted.

Men igen, er det medarbejderen på mit uddannelsessted, som står for behandlingen af min SU ansøgning? Hun skulle gerne være tilbage næste uge (endelig!), men skal jeg så forvente 2-3 uger yderligere på min SU, da hun lige skal komme tilbage også starte behandlingen?

Tak på forhånd

Mvh.
En forvirret student


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. juli 2012 af KlogeÅse

#0

Alle SU-ansøgninger bliver behandlet på det studiested, hvor man er indskrevet.

At en ansøgning er udtaget til manuel behandling betyder blot, at der er detaljer, der skal tjekkes - det kunne sagtens være sådan noget som en alder, der står anført forkert. Det burde under normale omstændigheder ikke give en forlænget sagsbehandlingstid på mere end en uges tid.

Der skal være mindst 2 SU-medarbejdere på et uddannelsessted, så ferie burde i sig selv ikke forlænge sagsbehandlingstiden.


Svar #2
03. august 2012 af ibroken1992 (Slettet)

Er det en regel at der skal være mindst 2 SU-medarbejdere på et uddannelsessted? Jeg spurgte nemlig administrationen på mit uddannelsessted (VUC Vestegnen, Albertslund) og hun fortalte mig, at der kun er 1 SU-medarbejder hos dem og at hun er på ferie. Jeg spurgte så, hvordan i alverden min ansøgning skal blive behandlet den tid hun har været væk, og receptionisten fortalte, at mon ikke SU-medarbejderen fik behandlet ansøgningen før hun tog på ferie.

De er totalt forvirrede derude. SU-medarbejderen er tilbage her på mandag. Tror sgu jeg skal regne med en behandlingstid på 2-3 uger fra på mandag af oveni de tre uger, der er gået i morgen, lørdag.

 


Skriv et svar til: SU ansøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.