Matematik

Definitionsmængde

15. august 2012 af asddsaf (Slettet)

     f(x,y) = arccos[4*(x2+y2)]

a) bestem Dm for f

ifølge min kompendium er Dm for arccos(x) 

[ -1 ≤ x ≤ 1 ]

så Dm for f er 

     Dm = { f(x,y) ⊂ R2 ι (x2+y2 ≤ 1/4) } 

er det den rigtige måde at skrive det op på?

den del som jeg har markeret med fed, er noget jeg selv har skrevet. det med fed skrift står ikke i facit-løsningen fra min lærer. men er det ok at skrive det eller er det forkert i denne sammenhæng? 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. august 2012 af mathon

 

     Dm(f) = {(x,y)R2 | x2+y2 ≤ 1/4

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. august 2012 af peter lind


Skriv et svar til: Definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.