Matematik

KrumnINGER.

19. august 2012 af aatgsue (Slettet) - Niveau: A-niveau

En opgave jeg virkelig ikke forstår, håber der er nogen som kan hjælpe mig.

 

d) Bestem koordinaterne til krumningscentrum og krumningsradius for grafen for f i punktet (1; f(1))

grafen f(x)= f(x)= -1,147x3 +1,597x2 − 0,268x + 2

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2012 af SuneChr

Kig på denne her   side 5

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080530_opgaveforbered_htx_081_matA.ashx


Svar #2
19. august 2012 af aatgsue (Slettet)

Jeg forstår den ikke. Jeg har selv hele sættet...


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2012 af peter lind

I henvisningen i #1 se på sætning 1 side 11. Der findes formler til at udføre beregningerne.


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2012 af chr42 (Slettet)

Du må give os lidt mere, end at du ikke forstår. Hvad er det du ikke forstår?

 


Svar #5
19. august 2012 af aatgsue (Slettet)

#3

Så langt så godt

 

Jeg har nu formlerne og f'(x) samt f''(x) af funktionen f

 

jeg ved bare ikke hvad der skal indsættes hvor

 

 

 

Vedhæftet fil:sidste opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Så indsæt det i udtrykket for krumningsradius

r = [1 + f '(x0)2]3/2 / |f ''(x0)| ,

hvor f(x) = -1,147x3 +1,597x2 − 0,268x + 2 og x0 = 1 .


Skriv et svar til: KrumnINGER.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.