Matematik

udfyld skema med fordoblingskonstant

23. august 2012 af hejjegheddercamilla (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude:-)
 

Håber i kan hjælpe mig, for jeg kan virkelig ikke gennemskue denne opgave:

 En eksponentiel udvikling f har fordoblingskonstanten T2=3

Udfyld resten af skemaet:

x       0        3        6   

f(x)   7                          56

Det er uden hjælpemidler.

Det burde sikkert være virkelig simpelt, men jeg kan ikke gennemskue den :-/ 

 

Håber nogen kan hjælpe.

 

Knus Camilla


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2012 af PeterValberg

se denne video fra FriViden.dk, der gennemgår fordoblings-/halveringskonstanten.

Det skulle gerne kunne hjælpe dig :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2012 af mathon

 

 

x       0        3        6       9                      

f(x)    7      14      28     56


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2012 af mathon

 

                    f(x + X2) = 2·f(x)

                    f(x) = 7·2x/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Skriv et svar til: udfyld skema med fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.