Dansk

novelle

23. august 2012 af sofphina123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ung muslimeske pige til fest.....

Hun var til en fest sammen med hendes klasse. Hun har siddet i et stykke tid alene på sofan i mens hendes klasse dansede og drak .
Rasmus hendes ven kom over til hende og spurgte hende om hun ville have et glas øl? hun svarede nej tak jeg drikker ikke. Rasmus kiggede mærkeligt på hende og sagde" hvorfor drikker du ikk hun sagde jeg drikker ikke for jeg er en muslim og når man er muslim er det forburt at drikker. Rasmus kiggede mærkeligt på hende og sagde .....det var der mærkligt...
Hun følte sig uden for til denne fest, og besluttede sig for at tage hjem. 
Da hun kom hjem sættede hun sig på senge kanten og tænkte på hvor anderledes hun er i forhold til de andre unge i klassen....... det er faktiskt så meget forskellige som himel og jord og alligervel ikke ?????? hun bliver ved med at tænke og spekulerer hvorfor  den forskel ??? er det religion og traditionerne der gør det ???? klokken var mange og hun tog i seng, men havede svært ved at falde til ro, det var en lørdag hun var stadig ked af det, hun ringede til sin veninde Natascha og sagde hvad der var sket til festen, Natascha fortalt hende at hun skulle bare sige hvorfor muslimer ikke må drikke og hvad der sker hvis man drikker. det synes hun var helt okay men nu ville hun altså i seng og så tænkte hun på at snakke med hendes mor om det så hun kunne fortælle hende hvad der er forskel.
Det var søndag
 

har i idder hvad jeg kunne skrive mere alså jeg skal fortsætte det var søndag !!!!!

god dag 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Lærte du slet intet af det udførlige svar, Stygotius gav dig i den anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1225190?

Det hedder "Ung muslimsk pige til fest"

 


Svar #2
23. august 2012 af sofphina123 (Slettet)

jeg sagde ikkke du skulle rette på mig men give mig idder hvad jeg kunnne skrive ?


Skriv et svar til: novelle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.