Matematik

Andengradsligninger

25. august 2012 af Kianna (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem a, når 1 er rod i andengradsligningen ax^2-ax

Jeg kan ikke regne det ud, er der nogen, der vil hjøæpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2012 af mimok (Slettet)

sæt x=1

dvs.

a*1^2+a*1=0

a+a=0

a=0

 


Svar #2
25. august 2012 af Kianna (Slettet)

Men i en andengradsligning, må a da ikke blive lig med 0? 

Tusind tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2012 af mimok (Slettet)

Det er sandt, så kan jeg måske have lavet en fejl


Skriv et svar til: Andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.