Matematik

Cosinus

26. august 2012 af simonlinn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med opgave 1 i filen her?

Jeg ved ikke om jeg regnet 1a rigtigt

Vi bruger pythagoras for at bestemme længden.
a2 + b2 = c2

62 + 72 = √85

√85 = 9.22

Vedhæftet fil: 2r_2011_aflevering_9.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er korrekt beregnet.


Svar #2
26. august 2012 af simonlinn (Slettet)

Okay, men hvad med 1b og 1c? Kan du hjælpe mig med dem


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

b) Benyt formlen for beregning af en trekants areal: A = (1.2)·h·g . man kender både en højde og den tilhørende grundlinie i trekanten.

c) Benyt formlen for tangens til en vinkel i en retvinklet trekant.


Svar #4
26. august 2012 af simonlinn (Slettet)

er svaret på 1b så 15? 6 x 5 x (1/2)?

og tusind tak


Skriv et svar til: Cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.