Matematik

Hjæælp!

28. august 2012 af Tals (Slettet)

Hjæælp!

 

En ret linje har hældningskoefficient -2 og skærer koordinatsystemets førsteakse i ounktet P(3,0)

Bestem forskriften for den funktion f, der har denne rette linje som graf.

 

Og reducer udtrykket:

(x-y)^2+2x(x+y) -y^2

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af Andreww (Slettet)

1) y = ax + b        | a=-2         0 = -2·3 + b

2) Det første led, er kvadratet på en to-leddet størrelse. Slå det op i din på hvis du har glemt det, eller stil leddet sådan op (x-y)·(x-y).


Skriv et svar til: Hjæælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.