Matematik

Parenteser

29. august 2012 af migss (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej igen :)) 

Har lige nogle flere spørgsmål.

Hvordan vil i regne det der stykke ud : 

(a+P)(b-c+d) 

Og hvordan vil i sætte mest muligt uden for parentes her: 

xb2 - ab2

a2b - ab

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2012 af mathon

 

      (a+P)(b-c+d) = ab - ac + ad + Pb - Pc + Pd


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2012 af mathon

 

     

                      xb2 - ab2 = b2·x - b2·a

                      a2b - ab= a·a·b - a·b·b


Skriv et svar til: Parenteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.