Matematik

HASTER MEGET!

29. august 2012 af Busr1 (Slettet)

Hej mennesker:)

Sidder her med nogle opgaver som jeg ikke helt kan forstå, og har derfor brug for jeres hjælp. 

Beregn, når p = 4 og q = 2

1= q - p =_____

2= q •( 1 - q) =_____

(smør 1fjerdel4 kg 8kr og 25 øre.

1=Prisen for 1 kg smør er _____kr

Rundstykker 6stk. 10,00kr

2=prisen for 1 rundstykke er cirka ____kr 

1= 800 US-dollars til kurs 580 koster _____kr

På forhånd tak!:)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

De første 2 er jo bare at sætte tallene ind, altså

p=4 og q=2 =>

1) q - p = 2 - 4 = -2

2) q(1-q) = 2(1-2) =-2

Som det næste går jeg ud fra at du mener 1/4 kg, altså 250 g.

Prisen for 1 kg smør er:

Du ved vel at der går 4 · 250 g til 1 kg, altså er prisen for 1 kg smør 4 ·8,25 kr = 33,00 kr

Prisen for et rundstykke er jo bare 10 kr / 6 = 1 kr og 67 øre (afrundet)

800 dollars til kurs 580 betyder at du skal betale 580 kr for at få 100 dollars, så resultatet bliver ?... lidt skal du jo også lave :)


Skriv et svar til: HASTER MEGET!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.