Matematik

Isolering af t?

29. august 2012 af HenrikN (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen! Står i den situation at jeg skal isolere t i følgende formel, men ved bare ikke helt hvordan jeg skal komme igang, kan nogen af jer give mig nogle hints

R=R0*(1+α*t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2012 af nielsenHTX

divider med R0

træk 1 fra

divider med α

og t er isoleret.


Svar #2
29. august 2012 af HenrikN (Slettet)

#1


R/R= 1+ α*t

R/R0 -1 = α * t

t= (R/R0 -1)/α

Kan dette passe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2012 af nielsenHTX

#2 ja det er korrekt :)


Svar #4
29. august 2012 af HenrikN (Slettet)

#3


Et til spørgsmål hvis det ikke er til besvær, hvornår ved jeg at parenteserne skal ophæves?


Skriv et svar til: Isolering af t?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.