Privatlærer

Hjælp til matematik søges.

30. august 2012 af apwords (Slettet)

Jeg ved ikke lige, om jeg gør det her rigtigt, googlede lidt frem og tilbage, og fandt så frem til denne side.

Men here it goes!

Jeg er i gang med HF, hvor jeg har udelukkende kun naturfaglige og matematiske fag det første halve år,
og så skal jeg aldrig have det igen! (heldigvis)
Dog er matematik et enormt problem for mig, især når det gælder ligninger.
Og da vi lige har afsluttet ligninger og nu er gået i gang med geometri, er jeg kommet en del bagud,
da jeg stadigvæk ikke fatter et hak af ligninger!
Min lære er enormt flink og hjælpsom, men da han jo naturligvis også skal rundt og hjælpe de andre elever i min klasse, så når jeg aldrig at fange det med ligninger.

Så jeg søger sådan set en person, som er rigtig godt inde i al det ræs med ligninger og generel matematik.
Det skal siges jeg virkelig er tungnem, så du skal helst have GOD tålmodighed og kunne komme ned på et mere eller mindre pædagogisk niveau, for mit hovede kan og vil åbenbart ikke se meningen i det, SUK =(

Der er selvfølgelig snak om betaling. Skriv gerne lidt om dig selv som underviser og dine erfaringer, og selvf.
hvad en fin timepris for dig ville være. Som studerende har man ikke ligefrem lommen fuld af guld,
så det skal selvf. være et beløb vi begge kan være enige om.

Jeg bor i Albertslund, så du skal naturligvis være bosat her omkring, eller i det Københavnske. Da jeg har Hypercard- alle zonerskort, så er det intet problem for mig at rejse lidt hist og her mellem zonerne, så slipper vi også for yderligere omkostninger.

Det var vidst alt for denne gang, du må skrive hvis du har yderligere spørgsmål, ellers håber jeg, at det er muligt at finde en derude, som kan få de satans ligninger til at sætte sig ind i hovedet på mig!

Mvh. Anne A. Pedersen.


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. september 2012 af blanca (Slettet)

Hej Anne

Her kommer lidt om mig selv:


Jeg er 23 år gammel, bosat på Østerbro og færdiggjorde min matematiske studentereksamen i 2008 (med et snit på 9,5 (ny skala)), hvor jeg havde matematik på A-niveau. Jeg startede herefter på Danmarks Tekniske Universitet samt Københavns sundhedsvidenskabelige fakultet, hvor jeg læser til medicin og teknologi ingeniør. Jeg er lige startet på andet år af min kandidat og har derfor en bachelorgrad. Da jeg læser til ingeniør, anvender jeg dagligt matematikken til at løse adskillige problemer.


Jeg har i en del år undervist unge på forskellige klassetrin. Jeg har undervist en dreng i 9.klasse samt en pige i 8.klasse i matematik, dansk, engelsk og lidt tysk. Derudover har jeg undervist en pige i 7.klasse i engelsk, tysk og dansk i 2007. I foråret 2012 underviste jeg Julie, som gik i 2.g og afsluttede matematik B. Vi havde undervisning i knap 2 måneder, hvor hun gik fra 2 i matematik, til at gå til mundtlig eksamen og få et flot 7 tal.

Jeg vil primært undervise i matematik, da det er mit stærkeste fag og jeg har en rigtig god matematisk forståelse.
Jeg kan undervise i alle fag udover fransk, da jeg selv har haft tysk. Jeg har haft fysik på højniveau i gymnasiet, og har også en rigtig god forståelse inden for dette. Da jeg læser 30 % medicin, er biologi også noget som ligger mig meget nært.

Jeg elsker at hjælpe andre og lære fra mig, og får tit af vide fra mine medstuderende at jeg er god til det.
Jeg er tålmodig og har en pædagogisk tilgang til undervisningen. Jeg har selv 6 mindre søskende, hvorfra jeg har en god forståelse af børn i mange forskellige aldre. Mit job er at få dig til at lære noget, og jeg forsøger gerne at gøre det gennem praktiske opgaver!

Jeg er bosat på Østerbro, og foretrækker at undervisningen foregår i København. Der er mulighed for at undervisningen kan foregå hos mig, jeg bor i egen lejlighed og har ofte undervist her, da der er fred og ro til det.
Da jeg er studerende, skifter mit skema hvert halve år, men på nuværende tidspunkt har jeg mulighed for at undervisningen kan foregå tirsdage (stort set på alle tidspunkter, eftermiddag/aften) samt onsdag efter kl 19.

Normalt tager jeg 130 kr. i timen for undervisningen, men prissætter gerne efter behovet, antallet af timer og stedet. Derfor vil det være rart for mig at høre hvad du forestiller dig mht. timer, sted m.m

Jeg glæder mig til at høre fra dig
Anne-Sofie


Skriv et svar til: Hjælp til matematik søges.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.