Dansk

Ordforklarning!

03. september 2012 af Rave0002 (Slettet)

forestille/forstille

vægge/væge

bevidste/bevist

fjer/fjeder

...hvad er forskellen på dem? o.O


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2012 af Sinimini (Slettet)

fjer: Fx en fuglefjer

Fjeder: Sådan en metalting, som sidder i fx kuglepenne

bevidste: Hvis man har været bevidst om noget. Har gjort noget "med vilje"

bevise: Du kan fx bevise, at noget er rigtigt. Fx et matematisk bevis


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. september 2012 af Tyrael (Slettet)

#0

at forestille (sig) = danne sig et mentalt billede af noget/nogen

at forstille (sig) = optræde unaturligt

vægge = pluralis (flertal) af substantivet (navneordet) 'væg'

en væge = snor i en petroleums- eller olielampe eller et stearinlys

bevidste = flertalsformen for adjektivet (tillægsordet) 'bevidst' (som er styret af tanke eller vilje, dvs. med vilje)

bevist = at noget er bevist betyder, at man har dokumenteret/sandsynliggjort en påstand/hypotese (formodning)

en fjer = en udvækst der dækker en fugls krop

en fjeder = en metalspiral der aftager stød


Svar #3
04. september 2012 af Rave0002 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Ordforklarning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.