Matematik

brøker

05. september 2012 af baby1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

3(x+2)=2(1-x)
3x+6=2-2x
3x+2x=2-6
5x=-4
x=-4/5
 

 

er det der rigtigt??

 

og hvordan regner jeg den her ud??

4=x+1/2 x+9

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2012 af mathon

    sær parentes, så det fremgår, hvad du mener


Svar #2
05. september 2012 af baby1 (Slettet)

jaa men er det ´rigtigt?


Svar #3
05. september 2012 af baby1 (Slettet)

HJÆÆÆLP


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.