Matematik

Regneoperationer/rødder

10. september 2012 af bonzoadam (Slettet)

Hvorfor bliver √32 til 4*√2 eller√68 til 2*√17 ?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Fordi

√32 = √(16·2) = (√16) · (√2) = 4·√2

Hint: 68 = 4·17


Svar #2
10. september 2012 af bonzoadam (Slettet)

Tak:-)


Skriv et svar til: Regneoperationer/rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.