Matematik

Mat :/

13. september 2012 af esplat (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

Et forsøg har to udfald: succes og fiasko. Sandsynligheden for succes er 38%, og forsøget udføres 3 gange. Udfaldet ved hver gentagelse er uafhængigt af udfaldene ved de andre gentagelser. Beregn sandsynligheden for A : forsøget resulterer i 3 succeser og B : forsøget resulterer i 2 succeser.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2012 af jnl123

med binomialfordeling http://da.wikipedia.org/wiki/Binomialfordelingen#Eksempel

 

b(3,3,0.38) = 1*(0.38)^3*(1-0.38)^0 = ?

b(2,3,0.38) = 3*(0.38)^2*(1-0.38)^1 = ?


Svar #2
15. september 2012 af esplat (Slettet)

Tak!! kan det så passe at 

Der er 5,4% sandsynlighed for at forsøget resulterer i 3 succeser.

Der er 26,8% sandsynlighed for at forsøget resulterer i 2 succeser.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2012 af jnl123

det får jeg også


Svar #4
15. september 2012 af esplat (Slettet)

super mange tak!


Skriv et svar til: Mat :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.