Matematik

komplekst polynomium

18. september 2012 af Lescort - Niveau: Universitet/Videregående

Q(z) = Z^ 4 + 1 jeg skal bestemme  rødder i Q(z) pa formen ° a + ib, skal jeg ikke se på den som en eksponentielle form?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2012 af peter lind

z4+1 = 0 <=> z4 = -1 = eiπ+2pπi


Svar #2
20. september 2012 af Lescort

tak peter


Skriv et svar til: komplekst polynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.