Matematik

Hjælp!

24. september 2012 af S95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, 

En opgave lyder følgende;

1) Afsæt fem punkter på grafen, således at x-værdien stiger med 2 hver gang. Dvs. hvis man vælger, at starte med x = -6, så skal næste x-værdi være -4 osv.

Kan dette så være resultatet;

x = 0
x = 2
x = 4
x = 6
x =  8    

             ??

Men grafen stiger ikke med 2 fra 0x til 1x.. 

 

Jeg forstår ikke, om jeg bare skal gøre som jeg har gjort, eller om x - væredien skal stige med 2 fra 0x til x ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af mette48 (Slettet)

Du skal gøre som du har gjort. Dubehøver slet ikke brugt 1


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.