Matematik

Procent regning

25. september 2012 af BrokenGirl (Slettet)

Godaften alle sammen, jeg skal bruge lidt hjælp til procentregning.

 

Jeg skal finde differencen (i procent) af: 0,97 og 1 som er 0,3 men hvordan afregner jeg det i procent?

Jeg skal finde differencen (i procent) af: 0,98 og 1,26 som er 0,28 men hvordan afregner jeg det i procent?

JEG ER VIRKELIG PÅ SKIDEREN, PLEASE HJÆLP..

 

- Fortsæt god aften :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af Andreww (Slettet)

1 - 0.97 = 0.03

( (1 / 0.97) - 1 ) · 100 %  = 3.09 %

 

 


Svar #2
25. september 2012 af BrokenGirl (Slettet)

Hvordan regner du så nr. 2 ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2012 af Andreww (Slettet)

Den kan du godt klare selv tror jeg. Det er samme fremgangsmåde som #1.


Svar #4
25. september 2012 af BrokenGirl (Slettet)

0,28 x 100 = 28%? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2012 af Andreww (Slettet)

( (1.26 / 0.98) - 1 ) · 100 % = 28.57 %


Skriv et svar til: Procent regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.