Matematik

Integralregning

26. september 2012 af bonzoadam (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal løse følgende integrale:

 

∫(√x)/(1+x)dx     nogen der har en et lille hint?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af peter lind

Brug substitution t = kvrod(x),  x =  t2   dx = 2tdt


Svar #2
26. september 2012 af bonzoadam (Slettet)

Det har jeg forsøgt, men så får jeg vel

 

∫t/(1+t^2) 2t dt  ?og så er jeg jo lige vidt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. september 2012 af peter lind

= 2∫(t2+1-1)/(1+t2)dt =∫ 2dt -∫2/(1+t2)dt


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2012 af mathon

se
 


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.