Matematik
Integralregning
28. september 2012 af
jesperthenerd (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hvordan regner jeg denne? :)
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2012-09-28 kl. 09.28.05.png
Svar #1
28. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)
..F(x)=∫F'(x)dx=∫x-1dx=(1/2)•x2-x+k
..Vi ved, at F(-1)=5
..så: 5=(1/2)•(-1)2-(-1)+k⇔k=5-1,5 ⇔k=3.5
..Dvs F(x)=(1/2)•x2-x+3,5
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
