LaTeX

parentes

30. september 2012 af camilla_jensen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, hvordan laver man en parentes der fylder flere linier.

Jeg har \frac{5}{6} og vil gerne have en (alm.)parentes omkring dette udtryk. Hvordan gør man?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2012 af SuneChr

Lav først den høje parentes og indsæt brøken deri.

\left ( \frac{5}{6} \right )


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv

\left ( \frac{5}{6} \right )

             


Svar #3
30. september 2012 af camilla_jensen (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.