LaTeX

De 3 kære danske bogstaver

06. januar 2019 af StoreNord

Jeg har svært ved at skrive æ og ø og å i studieportalens lignings-editor.
Er der ikke en nem måde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2019 af Eksperimentalfysikeren

Jeg ved ikke, hvad du har prøvet, men "\ae \o \aa \AE \O \AA  " virker.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2019 af ringstedLC

Jeg kan sommetider ikke få \aa og \AA til at virke og de er lidt "grimme", - de andre virker.

.


Svar #3
06. januar 2019 af StoreNord

Det er korrekt at "\ae \o \aa \AE \O \AA  " virker når jeg skriver i starten.
Men når jeg har startet med noget andet indhold, virker  \aa  ikke.

kjhlkhgd dfgfdkgj\frac{1}{2} \aa

CodeCogs Equation Editor.png


Svar #4
06. januar 2019 af StoreNord

\\Blammelam\; \; \frac{2}{3}\cdot \frac{1}{3} \texttt{ \ae\ \o\ \aa\ \AE \; \O\ \AA} \\S \texttt{\aa} \; lykkedes \; det \\ \texttt{\aa} \\ \texttt{ \ae\ \o\ \aa\ \AE \; \O\ \AA}

Koden, jeg brugte, er: Blammelam\ \frac{1}{3} \cdot \texttt{\ae\ \o\ \aa\ \AE \; \O\ \AA} Jeg havde tidligere store problemer med å, når der først havde været en brøk.

Man kan forøvrigt også bruge Codecogs på nettet:
                                       https://www.codecogs.com/latex/eqneditor.php


Skriv et svar til: De 3 kære danske bogstaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.