LaTeX

Fed table caption over tabel

27. februar 2016 af stranddart (Slettet)

Jeg har efterlyst en metode at flytte tabel-teksten over tabellen og valgte:

\usepackage{float}
\floatstyle{plaintop}
\restylefloat{table}

Jeg vil samtidig gerne have gjort caption fed, eks. Table 3.1:, men de metoder jeg har prøvet eks. \usepackage[labelfont=bf]{caption} tilsidesætter at det skal være over tabellen. Hvordan kan dette kombineres?

Mvh. Simon


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2016 af Therk

Placer \caption før indholdet i din tabel.

Minimal working example:

\documentclass{article}
\usepackage[labelfont=bf]{caption}
\begin{document}
\begin{table}
\caption{Min tekst}
\label{tab:minlabel}
\centering
\begin{tabular}{c|c}
Tekst & Tal
\\
\hline
Min tekst & $12.3$
\end{tabular}
\end{table}
\end{document}
 


Svar #2
28. februar 2016 af stranddart (Slettet)

Simpelt og smukt! Tak!


Skriv et svar til: Fed table caption over tabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.