LaTeX

Hvordan skriver man Latex på denne site? (Start og slut kommando)

28. december 2016 af Number42 (Slettet)

(Start og slut kommando) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2016 af Walras

Førhen var det med < equation> og </ equation>.

Lad os prøve:

Test: 

...det var ikke noget videre imponerende forsøg.


Svar #2
29. december 2016 af Number42 (Slettet)

Min LATEX er tilfreds med

\[ x^2 \]

eller $ x^2 $

  fx

$ \eta_{\mu\nu} = \left[ \begin{array}{cccc}
1 & 0 & 0 & 0 \\ 
0 & -1 & 0 & 0 \\ 
0 & 0 & -1 & 0 \\ 
0 & 0 & 0 & -1
\end{array} \right]  $


Svar #3
29. december 2016 af Number42 (Slettet)

Men det virker jo ikke. Der skal mere til


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. december 2016 af LarsJensen0 (Slettet)

\frac{1}{2}

\frac{1}{2} \newline \eta_{\mu\nu} = \left[ \begin{array}{cccc} 1 & 0 & 0 & 0 \\ 0 & -1 & 0 & 0 \\ 0 & 0 & -1 & 0 \\ 0 & 0 & 0 & -1 \end{array} \right]\[ x^2 \] \newline \newline eller \newline \newline x^2 \newline \eta_{\mu\nu} = \left[ \begin{array}{cccc} 1 & 0 & 0 & 0 \\ 0 & -1 & 0 & 0 \\ 0 & 0 & -1 & 0 \\ 0 & 0 & 0 & -1 \end{array} \right]

\[ x^2 \] \newline \newline eller \newline \newline x^2 \newline \eta_{\mu\nu} = \left[ \begin{array}{cccc} 1 & 0 & 0 & 0 \\ 0 & -1 & 0 & 0 \\ 0 & 0 & -1 & 0 \\ 0 & 0 & 0 & -1 \end{array} \right] \newline \newline

Synes ellers det går meget godt...

... Har I set funktionskanppen "fx" lige over det tekstfelt i skriver i?


Svar #5
29. december 2016 af Number42 (Slettet)

Du mener den der

\[ x^2 \]


Svar #6
29. december 2016 af Number42 (Slettet)

Det virker jo godt nok. Mange tak

\begin{matrix} a+b+c & uv & x-y & 27 \\ x+y & w & +z & 363 \end{matrix}


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. december 2016 af Walras

Det er blevet nemmere siden mine sidste besøg på siden.

K=LGD\cdot [N\left ( \sqrt{\frac{1}{1-R}}\cdot G(PD)+ \sqrt{\frac{R}{1-R}}\cdot G(0,999)\right )-PD]


Skriv et svar til: Hvordan skriver man Latex på denne site? (Start og slut kommando)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.