Tysk

Oversættelse

15. oktober 2012 af MalouStella (Slettet)

Hvor er fejlene i denne oversættelse?

Ich bin jetzt anders = Jeg er anderledes nu 
Sie haben mich geändert = De har ændret mig
Doch ich bin immer noch der Meinung: = Men jeg er stadig af den opfattelse:
Es gibt zu viele Menschen = Der er for mange mennesker

Ich kann sie nicht ertragen = Jeg kan ikke holde dem ud
Sie quälen mich mit Scherzen = De torturerer mig med vittigheder
Doch das Übel an Geräuschen = Men problemet ved støjen
Ist das Schlagen ihrer Herzen! = Er deres bankende hjerter

Halt! Bleibt stehen! = Holdt! Bliv, hvor du er!
Halt! Bleibt stehen! = Holdt! Bliv, hvor du er!
Ich kann es nicht ertragen! = Jeg kan ikke holde det ud!
Halt! = Holdt!
Hört auf zu schlagen! = Hør efter slagene!

Seht ihr nicht, mir geht's nicht gut = Kan I ikke se det? Det går ikke godt for mig
Doch sie pumpen weiter Blut und = Men de pumper blodet videre og
Wie sie sich vermehren, sie kommen über mich in Scharen = Som de formerer sig, kommer de til mig i hobetal
Ich kann sie nicht ertragen = Jeg kan ikke holde dem ud
Versuch sie auszumerzen = Forsøger at udrydde dem
Es dröhnt in meine Schläfen das Schlagen ihrer Herzen = Pryglingen af deres hjerter brøler i mine tindinger

Stillgestanden in der Brust = Stilstand i brystet
Ein totes Herz ist kein Verlust = Et dødt hjerte er intet tab
Rührt euch nicht! = Rør jer ikke!
Niemand quält mich so zum Scherz = Ingen generer mig sådan for sjov
Ich lass' die Sonne an euer Herz = Jeg forlader lyset i jeres hjerter

Ich bringe Licht an euer Herz = Jeg bringer lys til jeres hjerter
Die Entscheidung fällt nicht schwer = Beslutningen er ikke svær
Ich geh jetzt heim und hole mein Gewehr! = Jeg går nu hjem og henter mit gevær


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. oktober 2012 af Stygotius (Slettet)

Tjaa, -det må du  jo til at finde ud af.


Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.