Matematik

Kofficientmatricen. hjælp

15. oktober 2012 af Lescort - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, Har virklig brug for hjælp her. Jeg har fået lineær lignings system med kofficientmatricen 

    

          1  1  -1

 A=    -a 1  -1           hvor a 2 R

          -1  a   1

Jeg skal opskriv for a=-1 det tilhørende ligningssystem, og find inden for R3 samtlige

løsninger for det.   

Skal jeg bare sætte de a'er =-1 og gausser ned som sædvenlige? hvad så med R. , hvordan? pleas hjælp, jeg kan ikke finde nok info om emnet :( tak

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2012 af nielsenHTX

Skal jeg bare sætte de a'er =-1 og gausser ned som sædvenlige? ja det skal du.

hvis de tre ligninger er uafhængigeså er span af dem R3 det betyder et rigtigt noget for løsningen af dit ligningssystem.


Svar #2
15. oktober 2012 af Lescort

Tak. men hvad mener du med span af med R3?


Skriv et svar til: Kofficientmatricen. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.