Matematik

Summation

18. oktober 2012 af 215 (Slettet)

Er summationen af

n-1

Σ f(xi)

i=1

Her er i kun lige tal

xi=a+ih

h=(b-a/n)/3

b=10

a=5

f(x)= x^2

n=10

Kan ikke selv få den til at lave sådan en slags.. grunden til at jeg spørger, er for at tjekke om mit resultat på 24200/9 er rigtigt.. 

I må gerne ændrer værdierne hvis det vil gøre det lettere.. bare lig husk at nævn hvad i ændrer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2012 af Stygotius (Slettet)

1. Jeg kan ikke selv få den til at......"

2. I må gerne ændre..."

3. bare lige husk at nævne at ændrer"


Svar #2
18. oktober 2012 af 215 (Slettet)

....^^?
 

jeg er ikke helt med.. 

Prøver du at rette mit indlæg, eller er der en dybere mening?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. oktober 2012 af Stygotius (Slettet)

--blot at vise det samme på dansk.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2012 af Singlefyren (Slettet)

n=1 10 Σ ((5 + (10-5/n)/3)2)   ???  =  1411440445 / 2286144    ???

i=1 9 Σ ((5 + i*(10-5/10)/3)2)   ???  =  54095 / 12    ???

Kan du beskrive opgaven med ord. Virker lidt rodet?

Hvilke er konstanter?

Hvad er intervallet? 


Svar #5
18. oktober 2012 af 215 (Slettet)

Jeg er igang med den noget simphson summation, hvor der 2 summationer hvor det ene er i = lige tal og ved andet er i = ulige tal.


Skriv et svar til: Summation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.