Kemi

Koncentrationen af stamopløsningen i mg/L

18. oktober 2012 af miadp88 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

jeg har prøvet at løse denne opgave i to dage nu og kan hverkan løse eller slippe den, gider i løse den for mig inden jeg river mit hår alt for meget ud..TAK

Der afvejes 0,2542g NaCl til 1000 mL Na-stamopløsning
 

a) Beregn stamopløsningens koncentration som mg/L

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2012 af Gratian (Slettet)

Her har du formlen:

 

m/Mw = C * V /1000

-->

C = m * 1000 / Mw * V

 

m = masse

Mw = molvægt

C = koncentration


Skriv et svar til: Koncentrationen af stamopløsningen i mg/L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.