Matematik

omskrivning af formel

21. oktober 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP, jeg skal omskrive følgende så a = 1, men jeg har ingen ide om hvordan. kan i hjælpe mig?

ax2 + bx + c = 0

 

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2012 af DelFerro (Slettet)

Kan du prøve at formulere hele dit problem for at være mere konkret?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2012 af JSmaakjær (Slettet)

Ud fra din formulering kan du skrive et andengradspolynomium på denne form:

 

f(x)=a*(x-r1)*(x-r2), hvoraf a=1 så får du blot: f(x)=(x-r1)*(x-r2),

Er det det du mener?


Skriv et svar til: omskrivning af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.