Matematik

help

22. oktober 2012 af Px (Slettet)

sidder fast i opgave 4 b

Vedhæftet fil: lol.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2012 af exatb

differentier funktionen og sæt den lig med den hældningskoefficient som de to tangenter har.


Svar #2
22. oktober 2012 af Px (Slettet)

kunne du måske hjælpe mig lidt på vej :S er LORST !


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2012 af exatb

Hvis du har løst 4a så har du den hældning du skal bruge. Det er tangentligningens a værdi.


Svar #4
22. oktober 2012 af Px (Slettet)

a) f(t)=-9x-8  fik jeg ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2012 af mathon

opgave 4

   b)

      en anden tangent
                                       6xo - 3xo2 = -9      xo ≠ -1

                                       3xo2 - 6xo - 9 = 0

                                       xo2 - 2xo - 3 = 0    xo ≠ -1

                                           xo = 3       f(3) = -4

      anden tangentligning

                                       y = -9(x-3) + f(3)

                                       y = -9x + 27 + (-4)

                                       y = -9x + 23

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. oktober 2012 af exatb


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.