Matematik

Integralregning

22. oktober 2012 af Sussepigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det er opgave 16.

http://uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF10/Proever%20og%20eksamen/Tidligere%20skriftlige%20opgavesaet%20stx%20og%20hf/Matematik/100816_opgave_mat_A_stx.ashx

Forstår den slet ikke... Håber på lidt hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2012 af WHiP (Slettet)

g'(t) beskriver ændringen i absorberet glukose mængde pr. time.

Du skal her integrerer g'(t)

∫g'(t)dt=-75000*(1+3t)*e-3t+k

Normalt skal du løse for k ved at anvende at g(0)=0, men du får her at konstanten er 0.

løs nu g(4).


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2012 af peter lind

Der spørges om ∫04g'(t)dt


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2012 af SuneChr

Vi kender g´(t) og finder g(t) ved integration. Den arbitrære konstant findes, da vi ved g(0) = 0

 


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.