Matematik

Substitution af integral

23. oktober 2012 af Ukeeendt (Slettet)

Hej venner,

Jeg har store problemer med denne her opgave, jeg fatter nada! Håber der er nogle herinde som vil give et lille hint eller to!

Opgaven lyder således:

Bestem følgende integraler ved substitution:

a) ∫1sin(π x)dx

b) ∫02 e^-x dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2012 af peter lind

a) t= π*x    dt = πdx

b) t=-x    dt = -dx


Skriv et svar til: Substitution af integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.