Matematik

differentialligninger

25. oktober 2012 af Lind8090 (Slettet)

Hej,

Nogen der er skarp til differentialligninger? Jeg har lidt svært ved de to:

a) f'(x) = x^-1   ,  x > 0

b) g'(x) = x^-2 - x^-0,5    ,   x > 0  

På forhånd tak! :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om at bestemme stamfunktioner

a) f(x) = ∫ x-1 dx , x > 0

b) g(x) = ∫ (x-2 - x-1/2) dx , x > 0


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.