Matematik
hjælp..
18. september 2005 af
Ritta (Slettet)
en der ville hjælpe med med at isolere x^3=0
er det rigtig at x = 0???
er det rigtig at x = 0???
Svar #1
18. september 2005 af 2835 (Slettet)
ja, du tager bare kubikroden på begge sider af lighedstegnet.
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
18. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Suk. Hvori består det vanskelige ved at skrive en ordentlig overskrift?
//Epsilon
//Epsilon
Skriv et svar til: hjælp..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
