Tysk

Reise, Reise

01. november 2012 af MalouStella (Slettet)

Er min oversættelse rigtig?

Auch auf den Wellen wird gefochten = Der er også kamp på bølgerne
Wo Fisch und Fleisch zur See geflochten = Hvor fisk og kød er vævet ind i søen
Der eine sticht die Lanz' im Heer = Den ene stikker lansen, mens han/hun er i hæren
Der andere wirft sie in das Meer = Den anden kaster den i havet

Ahoi = Ohøj

Reise, Reise Seemann Reise = Stå, stå op, sømand
Jeder tut's auf seine Weise = Enhver gør det på sin måde
Der eine stößt den Speer zum Mann = Den ene støder spyddet ind i manden
Der andere zum Fische dann = Den anden derpå ind i fisken

Reise, Reise Seemann Reise = Stå, stå op, sømand
Und die Wellen weinen leise = Og bølgerne græder sagte
In ihrem Blute steckt ein Speer = I deres blod er et spyd indgivet
Bluten leise in das Meer = De bløder sagte i havet

Die Lanze muss im Fleisch ertrinken = Lansen skal drukne i kød
Fisch und Mann zur Tiefe sinken = Fisk og mand synker til dybs
Wo die schwarze Seele wohnt = Hvor den sorte sjæl bor
Ist kein Licht am Horizont = Er der ikke lys i horisonten

Reise, Reise Seemann Reise = Stå, stå op, sømand
Und die Wellen weinen leise = Og bølgerne græder sagte
In ihrem Herzen steckt ein Speer = I deres blod er et spyd indgivet
Bluten sich am Ufer leer = De bløder sig tørre på kysten


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2012 af T83 (Slettet)


Wo Fisch und Fleisch zur See geflochten = Hvor fisk og kød er vævet ind i havet
 

Reise, Reise Seemann Reise = Stå, stå op, sømand (naermere: Flyt eller rejs bort, sømand)


Der eine stößt den Speer zum Mann = Den ene støder spyddet mod manden
Der andere zum Fische dann = Den anden derpå mod fisken

In ihrem Blute steckt ein Speer = I deres blod er et spyd indgivet (ligesom: et spyd stikker ud af deres blod)

Ist kein Licht am Horizont = Er der intet lys i horisonten

In ihrem Herzen steckt ein Speer = I deres hjerte er et spyd (ligesom: et spyd stikker ud af deres hjerte)


Skriv et svar til: Reise, Reise

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.