Tysk

Feuerräder

02. november 2012 af MalouStella (Slettet)

Hvem vil kigge min oversættelse igennem for fejl?

Feuerräder - Ildhjul

Leg mir das Halsband um = Giv mig halsbåndet på
Dann geh ich auf die Knie = Så går jeg ned på knæ
Und fang zu bellen an = Og begynder at brøle
Der Schmerz ist schön wie nie = Smerten er dejlig som aldrig før

Mach den Käfig auf = Åben buret
Hol mich ins Sternenreich ja = Bring mig ind i stjernernes rige, ja

Komm tuh mir langsam weh = Kom og pin mig langsomt
Leg mir die Ketten an = Giv mig kæden på
Und zieh die Knoten fest = Og bind knuden stramt
Damit ich lachen kann = Sådan, at jeg kan le

Dort wo die Sterne waren = Der, hvor stjernerne har været
Drehn sich Feuerräder = Drejer ildhjulet
Wir feiern eine Leidenschaft = Vi fejrer en lidenskab
Der Schmerz ist schön wie du = Smerten er skøn som dig


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2012 af T83 (Slettet)

Feuerräder - Ildhjul

Leg mir das Halsband um = Giv mig halsbåndet på
Dann geh ich auf die Knie = Så går jeg ned på knæ
Und fang zu bellen an = Og begynder at gø
Der Schmerz ist schön wie nie = Smerten er dejlig som aldrig før

Mach den Käfig auf = Åbn buret
Hol mich ins Sternenreich ja = Bring mig ind i stjernernes rige, ja

Komm tuh mir langsam weh = Kom og pin mig langsomt
Leg mir die Ketten an = Giv mig kæden på
Und zieh die Knoten fest = Og bind knuden stramt
Damit ich lachen kann = Sådan, at jeg kan le

Dort wo die Sterne waren = Der, hvor stjernerne har været
Drehn sich Feuerräder = Drejer ildhjulene
Wir feiern eine Leidenschaft = Vi fejrer en lidenskab
Der Schmerz ist schön wie du = Smerten er skøn som dig


Skriv et svar til: Feuerräder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.