Tysk

Wilder Wein

02. november 2012 af MalouStella (Slettet)

Kan du kigge den her igennem for fejl?

Wilder Wein - vor deinem Schloss = Vild vin – foran dit slot
Wilder Wein - ich bin bereit = Vild vin – jeg er beredt
Man meldet Ankunft - nur für den König = Man melder ankomsten – kun til kongen
Gott steh mir bei - und öffne deine Tore = Gud stå mig bi – og åbn dine porte
Wilder Wein - und ganz langsam = Vild vin – og så langsom
Wilder Wein - so warm und feucht = Vild vin – så varm og fugtig
Wilder Wein - vor deinem Schoss = Vild vin – foran dit slot
Wilder Wein - es steht geschrieben = Vild vin – står det skrevet
Tief im Wasser - kreuzt man nicht = Dybt i vand – krydser man ikke
Doch meine Lust - verlacht die Flügel = Dog min lyst – griner af vingerne
Wilder Wein - wie eine Taube = Vild vin – som en due
Wilder Wein - so nass und heiß = Vild vin – så våd og varm

Wilder Wein - vor diesem Dunkel = Vild vin – foran dette mørke
Wilder Wein - von Licht geheilt = Vild vin – helbredt af lyset
Es bleibt verborgen - sonst könnten wir uns wehren = Det forbliver gemt – ellers kan vi forsvare os selv
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht = Jeg venter på dig – ved nattens ende
Wilder Wein - nur eine Traube = Vild vin – som en due
Wilder Wein - und bitter wie Schnee = Vild vin – og bitter som sne

Ich warte auf dich - am Ende der Nacht = Jeg venter på dig – ved nattens ende


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2012 af T83 (Slettet)

Wilder Wein - vor deinem Schoss = Vild vin – foran dit skød

Doch meine Lust - verlacht die Flügel = Dog min lyst – griner ad vingerne

Wilder Wein - so nass und heiß = Vild vin – så våd og hed

Es bleibt verborgen - sonst könnten wir uns wehren = Det forbliver gemt – ellers kunne vi forsvare os selv

Wilder Wein - nur eine Traube = Vild vin – bare en vindrue


Skriv et svar til: Wilder Wein

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.