Tysk

Kokain

02. november 2012 af MalouStella (Slettet)

Har denne oversættelse fejl?

Sind die Freunde mir gewogen = Hvis vennerne er gode mod mig
Die weiße Fee spannt ihren Bogen = Den hvide fe spænder sin bue
Schießt meiner Sorge ins Gesicht = Og hun skyder mine sorger i ansigtet
Und aus den beiden Hälften bricht = Og ud af begge halvdele bryder
Der Vater aller Spiegel = Faderen af alle spejle

Er winkt mir und ich beug mich vor = Han vinker mig hen, og jeg bukker for ham
Er flüstert leise in mein Ohr = Han visker stille i mine øre

Du bist das schönste Kind von allen = Du er det dejligste barn af alle
Ich halt dich wie mein eigen Blut = Jeg holder dig, som var du mit eget blod
Du bist das schönste Kind = Du er det dejligste barn
In mir ist auch das Böse gut = Selv det dårlige i mig er godt

Die Neugier meinen Traum verlängert = Nysgerrigheden forlænger mine drømme
Die weiße Fee sie singt und lacht = Den hvide fe synger og ler
Hat gewaltsam mich geschwängert = Har voldsomt gjort mig gravid
Und trächtig quält mich durch die Nacht = Og drægtigt pint mig gennem natten
Der Vater aller Spiegel = Faderen af alle spejle

Und wie ich mich der Wehen wehre = Og hvordan jeg beskytter mig mod veerne
Auf dem Kinderbett noch gehurt = På børnesengen stadig horende
Seh ich dabei zu wie ich gebäre = Ser jeg, hvordan jeg bærer mig ad
Und fress die eigne Nachgeburt = Og fortærer moderkagen

Du bist das schönste Kind... = Du er det dejligste barn…


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2012 af T83 (Slettet)

Er flüstert leise in mein Ohr = Han visker stille i mit øre

Die Neugier meinen Traum verlängert = Nysgerrigheden forlænger min drøm

Seh ich dabei zu wie ich gebäre = Ser jeg, hvordan jeg føder

 

Hold kæft hvor er det ulækkert. Er det sådan noget Ramstein synger??


Svar #2
03. november 2012 af MalouStella (Slettet)

Hvorfor er det ulækkert? Ja, det er Rammstein-tekster.


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. november 2012 af T83 (Slettet)

"Und fress die eigne Nachgeburt"? Jeg synes nu ikke det er dejligt at forestille sig.

 

 

 


Svar #4
03. november 2012 af MalouStella (Slettet)

Nej, det tror jeg heller ikke, men der er nogle mennesker, der gør det i virkeligheden. Teksten er nok også en smule billedlig, når titlen jo er "Kokain".


Skriv et svar til: Kokain

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.