Matematik

lineær sammenhæng

02. november 2012 af eray (Slettet)

hey folkens, hvordan er det man angiver b i en linær sammenhæng

formlen for en linæer sammen hæng lyder sådan: y=ax+b.  

Hvad gør jeg så for at finde b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2012 af mathon

 

                           b = yo - a·xo


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2012 af peter lind

Det kommer an på hvilken oplysninger du har


Svar #3
02. november 2012 af eray (Slettet)

når jaja self men Mathon du skriver jo y0 vil det sige y1 ? eller y2 og det samme med x?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2012 af mathon

eller skrevet

                     

                                   b = y1 - a·x1 = y2 - a·x2


Skriv et svar til: lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.