Matematik

Isolering

19. september 2005 af Kadafi (Slettet)
Hey.. Skal have et hurtig svar på hvordan man isolere:

3s = 6p/p+t

Svar iaften :) .. tak

Svar #1
19. september 2005 af Kadafi (Slettet)

hov undskyld.. man skal isolere t..

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2005 af Gitte_T (Slettet)

3s-6p/p=t

Svar #3
19. september 2005 af Kadafi (Slettet)

det er ikke så simpelt.. da det t+p er et led..

så det er hvist ikke korrekt..

3s = (6*p)/(p+t)

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Prøv først at få (p+t) isoleret, det kan klares ret simpelt ved lidt brøkregning.

Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2005 af Duffy

3s = 6p/(p+t)


3s(p+t) = 6p


p+t = 6p/(3s)


t = 6p/(3s) - p


t = 2p/s - p



Duffy

Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.