Matematik

Kordinatsystem-ligninger

07. november 2012 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan tegner man denne ligning ind i et kordinatsystem?

y1 = 2x + 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af SuneChr

y = 2x + 1

(0 ; 1)  og  (5 ; 11)  ligger på linjen med denne forskrift.

Træk en lige linje igennem disse to punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2012 af mette48 (Slettet)

udregn 3 støttepunkter ved at vælge 3 x værdier og udregne de tilsvarende y værdier

Forbind punkterne med en ret linie. Hvis de ikke ligger på linie er der noget galt


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2012 af mathon

dvs
                             x        y = 2·x+1

                             0              1

                             4              9

                            -4             -7

altså gennem punkterne

                          (0,1)

                          (4,9)

                          (-4,-7)


Skriv et svar til: Kordinatsystem-ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.