Matematik

Hjælp

12. november 2012 af Eksamen12 (Slettet)
Hvordan regner jeg denne ud? Hvor meget er 10% af 28 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2012 af nielsenHTX

10% 28=0,1*28=...


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2012 af Sonja22 (Slettet)

28/100*10=2,8

:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

           10% af 28

                  må være det samme som at dividere 28 med 10

                                           28 / 10 = 2.8


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2012 af mette48 (Slettet)

Du har snart spurgt til mange opgaver i almindelig procentregning. Du må da snart have en fornemmelse af, hvar procent betyder.

Procent betyder pr hundrede.

4% betyder altså 4 ud af 100, hvilket regnes ud ved at dele med 100 og gange med 4.

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2012 af mette48 (Slettet)

#3 det må det godt, men var det ikke bedre at skrive det som den sammenhæng der er mellem de opgivne værdier.

ifølge din beskrivelse er 5% af 45       45 divideret med 5 og det er noget vrøvl.

Du forvirrer mere end du hjælper her. Siden her skal ikke være en facitliste, men hjælp til selv at forstå og lære


Brugbart svar (1)

Svar #6
12. november 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

#5 Hav en ordenlig tone

      dine kommentarer hører ikke hjemme her på studieportalen, og jeg føler mig utryk, når du taler på den måde til mig,      

        hold dig til tråden, tak

 

  Mange unge mennesker læser disse tråde, og derfor hører sådan et sprogbrug ikke hjemme her


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.